Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο κέντρο,νέο ξεκίνημα.

Αποφασίσατε να αναζητήσετε ένα νέο κέντρο για τη νέα σας προσπάθεια. Ούτως ή άλλως δεν μείνατε καθόλου ευχαριστημένοι από το προηγούμενο, με καθόλου επαγγελματική ούτε καν ευγενική συμπεριφορά θα έλεγες.

Θα δείτε 2 πολύ γνωστούς γιατρούς και θα επιλέξεις, αφού η τελική επιλογή πρέπει να είναι δική σου,πρέπει να ξαναεμπιστευτείς κάποιον, να τον πιστέψεις να σου δώσει αληθινές ελπίδες και να σε κάνεις να ξανακατανοήσεις την κατάσταση.

Είναι και οι δύο πολύ καλή και κορυφαίοι στο είδος τους , οι κριτικές που ακούς είναι διθυραμβικές οπότε νιώθεις ήδη πιο σίγουρη.

Μετά απο αρκετές ώρες συζητήσης με τον έναν σε πείθει να ξεκουραστείς για ένα εξάμηνο, να δώσεις λίγο χρόνο στο ευατό σου και στον καλό σου και να απολαύσετε την σχεση σας. Ούτως η άλλως πρέπει ο οργανισμός σου να ξεκουραστεί απο τα φάρμακα. Ο ίδιος θεωρεί ότι η φυσιολογική σύλληψη δεν πρέπει να φεύγει ποτε απο το μυαλό σου.

Μετά απο αυτή τη συζήτηση θυμάσαι να βγαίνεις στη Κηφισιάς και να αναπνέεις κανονικά έπειτα απο αρκετό καιρό, δεν ξέρεις γιατι όμως.

Είναι αυτά που σου είπε ο γιατρός? είναι ότι δεν θα κάνεις άλλη προσπάθεια σύντομα? Είναι ότι ήθελες να πιαστείς απο κάπόυ ,να σου πουν ότι όλα θα πάνε καλά ,ότι θα τα καταφέρεις και ο συγκεκριμένος το κατάφερε, για λίγο τουλάχιστον.

Ορίζεις με το μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι την αρχή της Ανοιξης, θα προσπαθήσεις μέχρι τότε να περάσετε καλά με το καλο σου , να αδειάσετε το μυαλό σας και να απολαύσετε ο ένας τον άλλον.

Ναι αυτό θα κάνεις,πόσο όμως θα αντέξεις????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου