Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010

Λίγο πριν....

Σου είναι τόσο δύσκολο μερικές φορες να ξεκινήσεις να γράφεις, αν και το τέλος της ιστορίας είναι μια καινούργια αρχή μια νέα ζωή, αυτή η αναδρομή στα σκοτεινά μονοπάτια της υπογονίμοτητας σε τρομάζει. Φοβάσαι μην ξυπνήσεις, σαν να είσαι σε όνειρο και ξαναβρεθείς εκεί ,στο χάος , να αντιμετωπίζεις γιατρούς, ενέσεις ,γνώμες....

Το καλοκαιρί είναι η αγαπημένη σου εποχή,λατρεύεις τη θάλασσα, το μπάνιο, μπυρίτσα με μεζεδάκια στη παραλία,όμως το περσινό καλοκαίρι ήταν διαφορετικό. Ησουν σίγουρη ότι θα είσαι εγκυος,θα σταματήσεις τη δουλειά και θα περάσεις όλες τις ζεστές μέρες στο εξοχικό σου. Οι σκέψεις σου ήταν ΄θετικές γιατί έτσι έπρεπε να είναι. Όταν μπαίνεις στο δρόμο της εξωσωματικής πρέπει να σκέφτεσαι μόνο θετικά. Ναι, η ωρα για το δεύτερο αγώνισμα σου ήρθε.

Το αποφασίσατε απο κοινού, σε έβλεπε ήσουν χάλια και αυτό ξέρεις πολύ καλά ότι τον σκοτώνει, το συζητήσατε και δεν υπήρχε λόγος να το καθυστερείτε.Μιλήσατε με το γιατρό και σας εξήγησε τη διαδικασία ,σας έδωσε τις οδηγίες και περιμένατε τον επόμενο κύκλο περιόδου για κάνεις την πρώτη ένεση.

Οι μέρες που παιρνούν είναι αυτές του διαλογισμού, πόσο μπορει να προσπαθήσεις κάποιος για ένα παιδί? Ποσο πολύ το θέλει? Είναι εγωιστικό?Είναι μόδα? Είναι ο τρόπος που σε μεγάλωσαν? Τα σκέφτεσαι όλα ξανά και ξανά ψάχνεις απαντήσεις, τις χρειάζεσαι δεν μπορείς να ξεκινήσεις χωρίς να ξέρεις γιατί το κάνεις. Είσαι ανθρωπος της λογικής για σένα δεν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα. Η ενδόσκοπηση ,έχει αποτελέσμα....

Είστε μαζί 10 χρόνια , και είναι σαν μην πέρασε μια μέρα ,περνάτε υπέροχα δεν σας λείπει τίποτα. Περάσατε μαζί τα νεανικά σας χρόνια και ήταν ονειρικά ,ταξιδέψατε πολύ, βγήκατε, ήπιατε μαλώσατε ,ζηλέψατε μα πάνω απο όλα ερωτευθήκατε παράφορα ο ένας τον άλλον. Ετσι απλά ήρθε και ο γάμος,απόφαση απο κοινού χωρίς κάποια ιδιαίτερη προ τάση, δεν χρειαζόταν άλλωστε ,νιώθεις τόσο τυχερή γιατι ξέρεις ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Έχετε αυτό το σπάνιο δέσιμο που είστε ο ένας για τον αλλον ,είστε ένα, μια μονάδα. Σας λείπει κάτι? Η απάντηση έρχεται αβίαστα ΟΧΙ ,ενα όχι μεγάλο σαν του Μεταξά και μέσα απο αυτό έρχεται και μια άλλη απάντηση. Δεν χρειάζεστε ένα μωρό για να συνεχίσετε την σχέση σας η γιατί δεν έχετε κάτι άλλο να δώσετε ο ένας στον άλλον, θα μπορούσατε να ζήσετε μαζί μέχρι το θάνατο ,οι δύο σας χωρίς να βαρέθηκε ο ένας τον άλλο και φυσικά ούτε για να ολοκληρωθείς εσύ ως γυναίκα.

Θέλετε να φέρεται μια νέα ψυχούλα για να την μεγαλώσετε μέσα στον έρωτα, μέσα στην αγάπη να της βοηθήσετε να γνωρίσει όλα αυτά τα μοναδικά συναισθήματα και να τα βιώσει η ίδια σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από εσάς, γιατί η ζωή είναι ώραια και είναι τιμή σας να είστε εσείς οι καθοδηγητές για ταξίδι μιας νέα ψυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου