Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010

Πόνος

Ποιά είναι η κλίμακα του πόνου αναρωτιέσαι???? Είσαι σίγουρη ποια ότι θα έπρεπε να υπάρχει ,αφού υπάρχουν στιγμές που είναι αφόρητος.

Δεν πονάει το σώμα σου αλλά η ψυχή σου ,το μέσα σου και είναι τόσο δυνατός μερικές φορές που κλαις ,κλαις με λυγμούς για να περάσει.Ηρεμείς για λίγο και μετά πάλι τα ίδια. Δεν σου αρέσει αυτή η κατάσταση και ούτε και η αδυναμία σου να ελέγξεις τον ευατό σου, ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν και χειρότερο πολύ πιο άσχημα πράγματα ,είσαι τυχερή έχεις την υγεία σου, το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ,εχεις και ανθρώπους που σε αγαπάνε και είναι δίπλα σου το μονο που δεν έχεις είναι ένα παιδάκι.

Σκέφτεσαι...ότι ίσως πρέπει να μάθεις να ζείς χωρίς αυτό, ίσως είσαι προορισμένη να κάνεις αλλά πράγματα,όμως...το θές τόσο πολύ. Θυμάσαι τον ευατό σου στην εφηβεία ,τα όνειρα σου, να σπουδάσεις ,να βρείς μια καλή δουλεία, να γνωρίζεις τον πρίγκηπα σου και να κάνετε πολλά παιδιά. Ναι αυτό ήθελες και τα κατάφερες, μέχρι το σημείο του πρίγκηπα. Μήπως ήταν μέχρι εδώ ,μήπως δεν δικαιούσαι κάτι άλλο?

Ο πόνος έχει νούμερο 9, δεν έχεις φτάσει ακόμα το 10 ,έχεις λίγη δύναμη ακόμα ,δεν θέλεις να σταματήσεις εδώ τα όνειρα σου,έπεσες και προσπαθείς να ξανασταθείς στα πόδια σου ,είσαι δυνατή θα τα καταφέρεις.

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς σε ανακάλυψα... εγκαίρως!! :D Σε ευχαριστώ που με έβαλες στα links σου! Έχοντας διαβάσει ήδη την περιγραφή σου, γνωρίζω πως βιώνεις επιτέλους το θαύμα!

    Με ενδιαφέρει, όμως, πολύ να διαβάσω και την πορεία!

    Να 'σαι καλά και να προσέχεις!! :D:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ,και εσύ να χαίρεσαι το θαυματάκι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή