Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

Η Ιθάκη είναι ακόμα μακρία...

Μετά από την αναζήτηση και εύρεση του γιατρού για την επέμβαση της κιρσοκήλης ,αποφασίσατε να προχωρήσετε και με αυτό ενα καλοκαιρινό πρωινό του Ιούνη.

Είχατε ήδη ενημερωθεί ότι πρόκειται για μια επέμβαση ρουτίνας, η οποία διάρκει μισή ώρα και μέχρι το μεσημέρι θα έχετε φύγει για το σπίτι σας. Τα ποσοστά επιτυχίας που σας δίνουν είναι άριστα και εσείς είστε πολύ χαρούμενοι για την απόφαση σας, επιτέλους θα τελείωσετε και με αυτό και σε 6 μήνες το πολύ θα είστε έτοιμοι να ζήσετε το θαύμα της σύλληψης και το ταξίδι της εγκυμοσύνης.

Πλησιάζει ο καιρός για το δικό σας θαύμα,σκέφτεσαι....

Καλοκαίρι είναι, θα περάσει γρήγορα ο καιρός ,μπάνια ,διακοπές,μπαράκια ,ποτάκια τελευταίο καλοκαίρι που θα είστε οι δυό ,μονολογείς.....

Δεν το λες δυνατά ,φοβάσαι ,ναι για άλλη μια φορά αυτό το περίεργο συναίσθημα δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, γιατί όμως??? Μήπως δεν πήρατε τη σωστή απόφαση? Μήπως τελικά αν ο δεν μπορείς να κάνεις παιδιά δεν πρέπει να προσπαθείς γιατί έτσι αποφάσισε ο θεός? Μήπως δεν είσαι κατάλληλη για να γίνεις μαμά ,αλλιώς θα είχες γίνει αμέσως? Μήπως αυτή είναι η τιμωρία σου για κάτι? Μήπως,μήπως ,μήπως...

Ο καιρός περνάει ,εύκολα ,δύσκολα μερικές φορές και οι μέρες πλησιάζουν για να κάνετε την εξέταση ,να δείτε τα αποτελέσματα της εγχείρησης.Είσαι σίγουρη ότι όλα θα είναι άριστα.

Παίρνεται το δρόμο για το γνωστό ιατρείο ,για άλλη μια φόρα στη διαδρομή διακωμοδείται την κατάσταση και την εξέταση. Πάτε με άλλον άερα αυτή τη φορά, αυτό του νι κήτη...

Για άλλη μια φορά όμως ήρθατε δεύτεροι, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμένατε, δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι ακριβώς τα ίδια με πριν.Είσαι στα όρια της κατάθλιψης.

Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου ,έχεις αρχίσει και αγχώνεσαι . Ο καλός σου είναι ακόμα χειρότερα πίστευε ότι όλα θα είχαν διορθωθεί ,η ψυχολογία του καταρρακώνεται, είσαι σίγουρη ότι ρίχνει ευθύνες στον εαυτό του ,νομίζει ότι αυτός φταίει.

Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στη σχέση σας όχι μόνο στη ψυχική αλλά και στη σεξουαλική, απομακρύνεστε ,μαλώνετε ,τα ξαναβρίσκεται Ομως έχετε κάτι πολύ δυνατό ,που σας κρατάει ,σας δίνει κουράγιο,την ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ, αγαπιέστε πολύ,δυνατά ,αληθινά είστε ο ένας για τον άλλον...και αυτό που θέλετε περισσότερο από όλα είναι να είστε μαζί ,οι δύο σας.

Κάποια στιγμή ο καλός σου ,σου εκμυστηρεύεται ότι μπορεί να ζήσει μαζί σου και χωρίς παιδί γιατί απλά θέλει να είναι μαζί σου. Κλαίς, συγκινήσε και νοιώθεις και εσύ το ίδιο ακριβώς. Παίρνεις δύναμη , το επόμενο βήμα είναι κοντά ,είστε ετοίμοι να το κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου