Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

Θέλω να γίνω μαμά (είπε η κοπέλα δις)!!!

Καθαρισμένη και άδεια γύρισες σπίτι σου και πένθησες το χαμό μια ψυχής που προσπάθησε να έρθει σε αυτό το κόσμο αλλά, για κάποιο λόγο δεν τα κατάφερε.Η ιατρική γνωμάτευση :παλίνδρομος κύηση ,συμβαίνει η απάντηση .Πένθησες ,έκλαψες, πόνεσες,θύμωσες και στο τέλος πείσμωσες ήρθε η ώρα να προσπαθήσεις ξανά.Αλήθεια που είχατε μείνει??

Μετά απο 3 μήνες αντισυλληπτικών ξεκινήσατε ξανά την προσπάθειες ,αυτή τη φορά με τη σιγουριά ότι θα έρθει γρήγορα.

Το καλοκαιράκι ήρθε οι διακοπές ξεκίνησαν αλλά το θετικό άφαντο.Δεν αγχώνεστε χαλαρά πάτε διακοπές για ξεκούραση και βλέπετε.

Πέρασε το καλοκαίρι και μπήκε το Φθινόπωρο,οι πρώτες βροχές έκαναν την εμφάνιση τους αλλά δεν σου έφεραν κάτι μαζί τους παρα μόνο λίγο άγχος. Πάνω στο πανικό της δουλειάς ξεχνιέσαι λίγο, όταν ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι πέρασε άλλο ένα εξάμηνο, και θυμάσαι τα λόγια του γιατρού "Αν σε έξι μήνες δεν έχετε το θετικό ελάτε να τα πουμέ".Συναργέμος τα λόγια του στο μυαλό σου ,κάτι δεν πάει καλά σκέφτεσαι και ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσεις

Επισκέπτεστε το γιατρό χαμένοι και οι δυο στις σκέψεις ,τι θα ακούσετε πάλι ,που βρίσκεστε, γιατί τα περνάτε όλα αυτά? Αναπάντητα ερωτήματα που θα αργήσουν ακόμα να απαντηθούν.

Μετά απο μιάμιση ώρα συζήτησης και πολλών ερωτήσεων η διάγνωση έπεσε σαν βόμβα στο δωμάτιο: Mετά απο ενάμιση χρόνων προσπαθειών, ασχέτως αν είχατε μια εγκυμοσύνη στο ενεργητικό σας θα πρέπει να σας χαρακτηρίσω ώς υπογόνιμο ζευγάρι.Προτείνω ως πρώτο βήμα να προχωρήσετε με την επέμβαση της κιρσοκήλης στο δέξι όρχι έτσι ώστε να καλυτερέψουμε την κινητικότητα του σπέρματος και μετά βλέπουμε.

Βλέπουμε ???τι βλέπουμε ?ηρθε η ώρα που θέλεις να τα μάθεις όλα ,χρειάζεσαι πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.Να ξέρεις τι συμβαίνει και ποια τα βήματα αντιμετώπισης.

Βλέπουμε σημαίνει ότι αν δεν επιτύχετε την επιθυμητή εγκυμοσύνη και μετά την επέμβαση η λύση είναι αρχικά σπερματεγχύσh και αν πάλι δεν τα καταφέρετε προχωράτε με εξωσωματική.

Ε Ξ Ω Σ Ω Μ Α Τ Ι Κ Η !!!! Μια λέξη με 11 γράμματα μπορεί να αλλάξει όλη σου τη ζωή. Δεν είσαι σίγουρη αν έχεις καταλάβει καλά ,κοιτάς τον καλό σου ο οποίος έχει ασπρίσει και δεν έχεις λόγια ,ούτε άλλες ερωτήσεις,πήρες τις απαντήσεις σου και ήρθε η ώρα να τις επεξεργαστείς.΄

Φεύγετε παγωμένοι ,δεν έχετε τι να πείτε ,χρειάζεστε χρόνο να συνειδητοποιήσετε αυτά που ακούσατε.Κατεβαίνετε την Σκουφά και στρίβετε στην Βουκουρεστίου ,κατηφορίζετε προς το Σύνταγμα και αντικρίζετε τα χιλιάδες λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δένδρου. Τον κοιτάς σου χαμογελάει και σε αγκαλιάζει, νοιώθεις επιτέλους καλά ,είσαι σίγουρη πια ότι και να συμβαίνει θα το αντιμετωπίσετε μαζί ,δεν είσαι μόνη σε αυτή τη διαδρόμή.

to be continued

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου